C. Steinweg-Handelsveem B.V.

27 juni en 29 juni
Amsterdam
12+

Bij C. Steinweg-Handelsveem B.V. in Amsterdam zie je met eigen ogen de grote bergen cacaobonen (bulk) en op pallets gestapelde jute zakken in de opslagterminals. Klaar voor verwerking in één van de chocoladefabrieken in de regio Amsterdam en ver daarbuiten. Waar komen de bonen vandaan? Hoe werkt opslag en verwerking? Je hoort alles tijdens de rondleiding op de werkvloer.

Stein­weg is al jaren een gro­te spe­ler in de logis­tie­ke markt en heeft meer dan 175 jaar erva­ring. In Amster­dam begon de op- en over­slag van cacao in 1986 op de Bin­nen­kant in het cen­trum. Tegen­woor­dig vind je het bedrijf aan de Sex­tant­weg en Cor­si­ca­weg. Stein­weg is actief in meer dan vijf­tig lan­den wereld­wijd. Van Zuid-Afri­­ka tot Singapo­re en van Bal­ti­mo­re tot Genoa.

Gra­tis rondleiding
Tij­dens Zee­ha­ven­da­gen Amster­dam biedt het bedrijf gra­tis rond­lei­din­gen aan op de ter­mi­nal aan de Cor­si­ca­weg van cir­ca 45 minu­ten per keer. Tij­dens en na de rond­gang is er vol­doen­de gele­gen­heid voor het stel­len vra­gen. Kies zelf je tijd­slot via boek tickets.

Adres
Cor­si­ca­weg 8
1044 AB Amsterdam
Gra­tis parkeren

*Door tic­kets te boe­ken ga je akkoord met onze pri­va­cy­voor­waar­den